Coronavirus Update
 • Bereid je voor de op herfst

  Is jouw Ford klaar voor de herfst? Hoe staat je accu ervoor, is je verlichting in orde en geven je ruitenwissers geen strepen?

  Is jouw Ford klaar voor de herfst? Hoe staat je accu ervoor, is je verlichting in orde en geven je ruitenwissers geen strepen?

 • Ford Bedrijfswagen - Voordeel tot wel €6000,-

 • Ford Kuga vanaf €469,- per maand met Private Lease

 • Bij Ford Motor Company en alle Ford dealerships staan de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers voorop. Wij volgen nauwlettend de laatste ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus en nemen in onze showrooms gepaste maatregelen conform de richtlijnen van het RIVM.

  Bij Ford Motor Company en alle Ford dealerships staan de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers voorop. Wij volgen nauwlettend de laatste ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus en nemen in onze showrooms gepaste maatregelen conform de richtlijnen van het RIVM.

 • FORD PUMA

  vanaf €23975,- of €199,- per maand met Ford Options

  vanaf €23975,- of €199,- per maand met Ford Options

Bekijk hier onze 129 beschikbare voertuigen


Welkom bij Wassink Autogroep

Met onze kennis en innovatieve ideeën vertalen we uw behoeften in een helder advies.

Bij Wassink Autogroep Boxmeer, Nijmegen, Venlo en Venray willen we dat u altijd tevreden in de auto stapt – of dat nu een gloednieuw model is, een betrouwbare occasion of een bedrijfswagen op maat. Daarom staan uw wensen bij ons centraal.

Wassink Autogroep Boxmeer, Nijmegen, Venlo en Venray staan voor het sterke merk Ford en bieden ook een compleet pakket aan ondersteunende diensten. Van deskundig aankoopadvies en professioneel onderhoud tot en met verzekering, financiering en leasecontracten. We zetten dan ook in alle opzichten een stap extra voor u. Zodat we samen echt bereiken wat ú wilt!


Zoek auto'sBoek een proefritBereken inruilwaardeNeem contact op


 • Bereken de inruilwaarde
 • Bereken de inruilwaarde

  Waarde berekenen van jouw Ford? Krijg online een indicatie van de waarde of kom langs voor een uitgebreide taxatie.

  Wat is je auto op dit moment waard? We helpen je om snel achter de waarde bij koop of verkoop, de dagwaarde en de meeneemprijs van een (personen)auto. Op basis van kenteken en/of op basis van merk, type, bouwjaar en kilometerstand. Wil je kijken wat je nog meer kan besparen? Bekijk dan onze aanbiedingen.

  Bereken de inruilwaarde • Occasions
 • Occasions

  Ford Wassink Autogroep heeft een ruime voorraad aan Occasions voor je klaar staan. Deze uiterst betrouwbare auto's zijn zorgvuldig voor jou onderhouden. Deze voertuigen voldoen stuk voor stuk aan de door Ford gestelde kwaliteitsnormen. Het is bij ons ook mogelijk om jouw huidige voertuig in te ruilen voor een aantrekkelijke prijs zodat jij jouw droom auto kunt veroorloven. Bereken hier nu de inruilwaarde en bekijk onze aanbiedingen.

  Zoek auto's Personen auto's BedrijfswagensOnze Reviews • Social Media:


Algemene voorwaarden Privacy Beleid Vacatures