"Volgens afgesproken netjes alles afgehandeld."
- Mtm


Neem contact opBoek een afspraakEcht bereiken wat ú wil. Daar staat Wassink Autogroep voor. Wij willen dat u altijd tevreden in de auto stapt – of dat nu een gloednieuw model is, een betrouwbare occasion of een bedrijfswagen op maat. Daarom staan uw wensen bij ons centraal. Met onze kennis en kunde vertalen we uw behoeften in een helder advies. En dankzij onze innovatieve ideeën weet u zeker dat u er verder mee komt.

Naast vijf sterke merken - Peugeot, Citroën, DS, Kia en Ford - biedt Wassink Autogroep een compleet pakket aan ondersteunende diensten. Van deskundig aankoopadvies en professioneel onderhoud tot en met het regelen van de verzekering en financiering of een aantrekkelijk leasecontract.

Wassink Autogroep vindt zijn oorsprong in het centrum van Winterswijk, waar de heer Wassink in 1970 zijn eerste auto’s verkocht. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste holdings in de Nederlandse automarkt. Wassink Autogroep telt nu twaalf vestigingen: in Arnhem, Arnhem, Boxmeer, Dodewaard, Doetinchem, Nijmegen, Oss, Velp, Venlo, Wamel en Winterswijk.

In Boxmeer zijn wij erkend reparateur en kunt u bij ons terecht voor het onderhoud aan uw auto, reparaties én voor occasions.

Wij wensen u veel plezier op onze site en hopen dat u zich welkom voelt in een van onze vestigingen.

Mocht u meer willen weten over ons bedrijf, of een vraag of opmerking hebben, laat ons dit dan weten via [email protected]